Tort de mere umplute cu gem, nuca si rahat

Reteta culinara Tort de mere umplute cu gem, nuca si rahat din categoria Torturi. Cum sa faci Tort de mere umplute cu gem, nuca si rahat

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort de mere umplute cu gem, nuca si rahat

 

Este un tort racoros si aromat pe care de regula il fac vara cu mere acrisoare.

Ingrediente Tort de mere umplute cu gem, nuca si rahat

7 oua

7 linguri zahar

2 linguri apa minerala

2 linguri ulei

8 linguri faina

esenta de lamaie

1 plic praf de copt

11 mere medii

5 bucati rahat

miez de nuca sferturi

gem de prune acrisor

1 lingurita praf de scortisoara

200 gr ciocolata menaj amaruie

500 ml frisca lichida

250 ml apa

esenta de lamiae

2 linguri zahar

frisca

fulgi de ciocolata alba

Categorii