Tort de nunta

Reteta culinara Tort de nunta din categoria Torturi. Cum sa faci Tort de nunta
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort de nunta
M-am gandit mult si m-am tot razgandit daca sa postez acest tort. NU am poze pe etape, fiind destul de greu sa si pozez. Nu am nici poze de final, frumos facute. Cu siguranta, la urmatorul tort etajat, voi face poze pe etape pentru a fi mai elecvent modul de preparare si montare. Insa, m-am decis intrucat cred ca vor fi de ajutor cateva precizari pentru cei care vor sa se inhame la un astfel de tort. Nu am prelucrat pozele pentru a nu da impresia ca pozele sunt trucate sau preluate de nu stiu unde.
Ingrediente Tort de nunta
pt blaturi
blat diametru 32
8 oua
8 lg apa
16 lg faina
16 lg zahar
1 vrf cutit colorant rosu
sunt necesare 2 blaturi
blat diametru 26
6 oua
6 lg apa
12 lg faina
12 lg zahar
1 vrf cutit colorant rosu
sunt necesare 2 blaturi
blat diametru 20
6 oua
4 lg apa
8 lg faina
8 lg zahar
1 varf cutit colorant rosu
este necesar 1 singur blat inalt
pt crema intregului tort
1,5 kg mascarpone
1 kg ciocolata alba de calitate
1 kg smanatana proaspata
400 gr zahar pudra
1 kg zmeura proaspata
pt crema de unt
700 gr unt gras nesarat
500 gr zahar pudra
2 l apa pt sirop
6 kg fondant alb
ornamente fondant