Tort de nunta

Reteta culinara Tort de nunta din categoria Torturi. Cum sa faci Tort de nunta

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort de nunta

 

M-am gandit mult si m-am tot razgandit daca sa postez acest tort. NU am poze pe etape, fiind destul de greu sa si pozez. Nu am nici poze de final, frumos facute. Cu siguranta, la urmatorul tort etajat, voi face poze pe etape pentru a fi mai elecvent modul de preparare si montare. Insa, m-am decis intrucat cred ca vor fi de ajutor cateva precizari pentru cei care vor sa se inhame la un astfel de tort. Nu am prelucrat pozele pentru a nu da impresia ca pozele sunt trucate sau preluate de nu stiu unde.

Ingrediente Tort de nunta

pt blaturi

blat diametru 32

8 oua

8 lg apa

16 lg faina

16 lg zahar

1 vrf cutit colorant rosu

sunt necesare 2 blaturi

blat diametru 26

6 oua

6 lg apa

12 lg faina

12 lg zahar

1 vrf cutit colorant rosu

sunt necesare 2 blaturi

blat diametru 20

6 oua

4 lg apa

8 lg faina

8 lg zahar

1 varf cutit colorant rosu

este necesar 1 singur blat inalt

pt crema intregului tort

1,5 kg mascarpone

1 kg ciocolata alba de calitate

1 kg smanatana proaspata

400 gr zahar pudra

1 kg zmeura proaspata

pt crema de unt

700 gr unt gras nesarat

500 gr zahar pudra

2 l apa pt sirop

6 kg fondant alb

ornamente fondant

Categorii