Tort de piscoturi cu crema de mascarpone, mandarine si mango
Reteta culinara Tort de piscoturi cu crema de mascarpone, mandarine si mango din categoria Torturi. Cum sa faci Tort de piscoturi cu crema de mascarpone, mandarine si mango
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort de piscoturi cu crema de mascarpone, mandarine si mango
Pentru ca saptamana trecuta am fost intr-o mare viteza si dezorientare totala in timp si m-am prins cam tarziu ca nu am timp de un tort pentru aniversarea celor 19 ani ai fiului, m-am gandit sa spal obrazul cu un tort rapid cu blat de piscoturi. Trecand peste faptul ca il consider un tort de puturosi, este delicios.
Ingrediente Tort de piscoturi cu crema de mascarpone, mandarine si mango
1 pachet mare piscoturi
1 compot mango
4 galbenusuri
150 gr zahar(sau in functie de cat de dulci sunt mandarinele)
150 ml zeama de mandarine
coaja rasa de mandarine
1 plic gelatina
250 gr mascarpone
200 ml frisca
jeleu:
fructele din compotul de mango
100 ml zeama de mandarine
1 plic gelatina