Tort de sarbatoare
Reteta culinara Tort de sarbatoare din categoria Torturi. Cum sa faci Tort de sarbatoare
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort de sarbatoare
INGREDIENTE
Rulada:
4 oua 4 linguri zahar pudra 4 linguri faina 4 linguri apa rece vanilieBlat tort:
7 oua 250 g zahar 200 g faina 3 linguri apa rece 4 linguri ulei 1 lingurita coaja de portocala esenta de rom praf de copt 50 g stafide 30 g cacaoSirop:
350 ml cafea tare esenta de rom 20 g zaharCrema:
600 g ciocolata 400 ml frisca lichida 100 g smantana acra pentru gatit esenta de romDecor:
400 ml frisca lichida batuta 2-3 patratele ciocolata rasa 2 lingurite gem de pruneIngrediente Tort de sarbatoare
4 oua
4 linguri zahar pudra
4 linguri faina
4 linguri apa rece
vanilie
7 oua
250 g zahar
200 g faina
3 linguri apa rece
4 linguri ulei
1 lingurita coaja de portocala
esenta de rom
praf de copt
50 g stafide
30 g cacao
350 ml cafea tare
esenta de rom
20 g zahar
600 g ciocolata
400 ml frisca lichida
100 g smantana acra pentru gatit
esenta de rom
400 ml frisca lichida batuta
2-3 patratele ciocolata rasa
2 lingurite gem de prune