Tort de sarbatoare

Reteta culinara Tort de sarbatoare din categoria Torturi. Cum sa faci Tort de sarbatoare

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort de sarbatoare

 

INGREDIENTE

Rulada:

4 oua 4 linguri zahar pudra 4 linguri faina 4 linguri apa rece vanilie

Blat tort:

7 oua 250 g zahar 200 g faina 3 linguri apa rece 4 linguri ulei 1 lingurita coaja de portocala esenta de rom praf de copt 50 g stafide 30 g cacao

Sirop:

350 ml cafea tare esenta de rom 20 g zahar

Crema:

600 g ciocolata 400 ml frisca lichida 100 g smantana acra pentru gatit esenta de rom

Decor:

400 ml frisca lichida batuta 2-3 patratele ciocolata rasa 2 lingurite gem de prune

Ingrediente Tort de sarbatoare

4 oua

4 linguri zahar pudra

4 linguri faina

4 linguri apa rece

vanilie

7 oua

250 g zahar

200 g faina

3 linguri apa rece

4 linguri ulei

1 lingurita coaja de portocala

esenta de rom

praf de copt

50 g stafide

30 g cacao

350 ml cafea tare

esenta de rom

20 g zahar

600 g ciocolata

400 ml frisca lichida

100 g smantana acra pentru gatit

esenta de rom

400 ml frisca lichida batuta

2-3 patratele ciocolata rasa

2 lingurite gem de prune

Categorii