Tort de sarbatoare

Reteta culinara Tort de sarbatoare din categoria Torturi. Cum sa faci Tort de sarbatoare

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort de sarbatoare

 

INGREDIENTE

Blat de cacao:

8 oua 1 cana de zahar 8 linguri de ulei 1 cana faina 4 linguri de cacao 1 praf de copt

Pentru crema de lamaie :

160g zahar, 2 linguri faina, un varf de cutit sare, 1 lingura coaja de lamaie razuita, 3 oua mari la temperatura camerei, 125ml suc proaspat de lamaie, 3 linguri frisca pentru batut (mai grasa).

Pentru crema de ciocolata cu cafea:

250 ml frisca lichida 250 gr ciocolata cu cafea 1 lingura ness 3 linguri amaretto

Sirop:

1 l apa 5 linguri de zahar 2 sticlute esenta de rom

Ingrediente Tort de sarbatoare

8 oua

1 cana de zahar

8 linguri de ulei

1 cana faina

4 linguri de cacao

1 praf de copt

160g zahar,

2 linguri faina,

un varf de cutit sare,

1 lingura coaja de lamaie razuita,

3 oua mari la temperatura camerei,

125ml suc proaspat de lamaie,

3 linguri frisca pentru batut (mai grasa).

250 ml frisca lichida

250 gr ciocolata cu cafea

1 lingura ness

3 linguri amaretto

1 l apa

5 linguri de zahar

2 sticlute esenta de rom

Categorii