Tort de sarbatoare
Reteta culinara Tort de sarbatoare din categoria Torturi. Cum sa faci Tort de sarbatoare
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort de sarbatoare
INGREDIENTE
Blat de cacao:
8 oua 1 cana de zahar 8 linguri de ulei 1 cana faina 4 linguri de cacao 1 praf de coptPentru crema de lamaie :
160g zahar, 2 linguri faina, un varf de cutit sare, 1 lingura coaja de lamaie razuita, 3 oua mari la temperatura camerei, 125ml suc proaspat de lamaie, 3 linguri frisca pentru batut (mai grasa).Pentru crema de ciocolata cu cafea:
250 ml frisca lichida 250 gr ciocolata cu cafea 1 lingura ness 3 linguri amarettoSirop:
1 l apa 5 linguri de zahar 2 sticlute esenta de romIngrediente Tort de sarbatoare
8 oua
1 cana de zahar
8 linguri de ulei
1 cana faina
4 linguri de cacao
1 praf de copt
160g zahar,
2 linguri faina,
un varf de cutit sare,
1 lingura coaja de lamaie razuita,
3 oua mari la temperatura camerei,
125ml suc proaspat de lamaie,
3 linguri frisca pentru batut (mai grasa).
250 ml frisca lichida
250 gr ciocolata cu cafea
1 lingura ness
3 linguri amaretto
1 l apa
5 linguri de zahar
2 sticlute esenta de rom