Tort de toamna pentru siluete fine

Timp de preparare 55 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se unge o tava (7cm) cu putin ulei de cocos sau masline Se da la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru cc 40 min (testand din cand in cand) Crema Se bate bine iaurtul cu crema de cocos adaugand restul ingredientelor. Dupa ce blatul s-a racit bine, se taie si se umple cu crema , facand atentie a nu-l rupe. Intrucat faina de migdale este grea, tortul se poate rupe cu usurinta. Se decoreaza cu restul de crema si se da la rece pentru cateva ore inainte de a se servi. Pofta buna!

Ingrediente Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru tort

400 gr faina de migdale

200 gr pulpa frulata de dovleac coapta in prealabil la cuptor

1/2 banana

Indulcitor stevie supa gust

Vanilie

nucsoara

scortisoara

curcuma dupa gust

200 gr Mix de nuci si seminte preferate (nuci

alune

pistachio

caju

seminte de dovleac

semite de floarea soarelui etc)

Putina zeama de lamaie si sare

Pentru crema si dressing

500 gr iaurt grec gro

Vanilie

Indulcitor stevie

30-40 gr Crema de cocos (tinuta la rece cateva ore. Se va folosi doar partea fara apa. Restul poate fi transormat in un shake delicios)

Categorii