Tort din blat de pandispan de ciocolata

Reteta culinara Tort din blat de pandispan de ciocolata din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort din blat de pandispan de ciocolata

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort din blat de pandispan de ciocolata

 

A iesit bun si pufos ,merge si ne-insiropat cu crema sau fara;il puteti folosi ca tort ,prajitura sau simplu pudrat cu zahar.Dar cum mie imi place cel mai mult sa-l decorez nu puteam sa-l las fara.

Ingrediente Tort din blat de pandispan de ciocolata

blat de pandispan

Cacao pudra 0.5 pah,  pahar de 240ml

Apa clocotita 180 ml

Oua 6 buc

Zahar 300 g

Ulei de floarea soarelui 120 ml

Faina alba calitate superioara 280 g

Praf de copt 10 g - 1 plic

crema de vanilie

frisca

Categorii