Tort din blat de pandispan de ciocolata
Reteta culinara Tort din blat de pandispan de ciocolata din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort din blat de pandispan de ciocolata
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort din blat de pandispan de ciocolata
A iesit bun si pufos ,merge si ne-insiropat cu crema sau fara;il puteti folosi ca tort ,prajitura sau simplu pudrat cu zahar.Dar cum mie imi place cel mai mult sa-l decorez nu puteam sa-l las fara.
Ingrediente Tort din blat de pandispan de ciocolata
blat de pandispan
Cacao pudra 0.5 pah, pahar de 240ml
Apa clocotita 180 ml
Oua 6 buc
Zahar 300 g
Ulei de floarea soarelui 120 ml
Faina alba calitate superioara 280 g
Praf de copt 10 g - 1 plic
crema de vanilie
frisca