Tort din pandispan cu mere si crema caramel

Reteta culinara Tort din pandispan cu mere si crema caramel din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort din pandispan cu mere si crema caramel

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort din pandispan cu mere si crema caramel

 

INGREDIENTE
Pt. blat 1: 3 oua mari 60 g zahar 60 g faina un praf de sare 1/2 lgt zeama de lamaie 5-6 mere 100 g unt 100 g zahar Pt.blat 2: 3 oua mari 60 g zahar 60 g faina un praf de sare 1/2 lgt.zeama de lamaie apa, zahar+zeama de lamaie pt. insiropat Pt.crema: 1 plic crema pt prajituri 250 ml lapte 2 lg zahar pudra frisca pt. ornat

Ingrediente Tort din pandispan cu mere si crema caramel

Pt. blat 1:

3 oua mari

60 g zahar

60 g faina

un praf de sare

1/2 lgt zeama de lamaie

5-6 mere

100 g unt

100 g zahar

Pt.blat 2:

3 oua mari

60 g zahar

60 g faina

un praf de sare

1/2 lgt.zeama de lamaie

apa, zahar+zeama de lamaie pt. insiropat

Pt.crema:

1 plic crema pt prajituri

250 ml lapte

2 lg zahar pudra

frisca pt. ornat

Categorii