Tort din pandispan cu mere si crema caramel
Reteta culinara Tort din pandispan cu mere si crema caramel din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort din pandispan cu mere si crema caramel
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort din pandispan cu mere si crema caramel
INGREDIENTE
Ingrediente Tort din pandispan cu mere si crema caramel
Pt. blat 1:
3 oua mari
60 g zahar
60 g faina
un praf de sare
1/2 lgt zeama de lamaie
5-6 mere
100 g unt
100 g zahar
Pt.blat 2:
3 oua mari
60 g zahar
60 g faina
un praf de sare
1/2 lgt.zeama de lamaie
apa, zahar+zeama de lamaie pt. insiropat
Pt.crema:
1 plic crema pt prajituri
250 ml lapte
2 lg zahar pudra
frisca pt. ornat