Tort diplomat Anamaria cu glazura de ciocolata amaruie
Reteta culinara Tort diplomat Anamaria cu glazura de ciocolata amaruie din categoria Torturi. Cum sa faci Tort diplomat Anamaria cu glazura de ciocolata amaruie
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort diplomat Anamaria cu glazura de ciocolata amaruie
Reteta aceasta o am de la colega mea, Anamaria. Este o reteta pur si simplu delicioasa si vreau sa-i multumesc pentru ea.
Ingrediente Tort diplomat Anamaria cu glazura de ciocolata amaruie
Pentru blat:
4 oua
150 g faina cernuta de 2 ori
150 g zahar
2 linguri ulei
5 linguri apa
esente (eu am folosit rom in combinatie cu lamaie)
sare
Pentru crema:
8 galbenusuri
250 g zahar
500 ml lapte
800 ml frisca lichida
3 plicuri gelatina foi
fructe asortate (eu am folosit compot exotic cu ananas, portocale, mango, mandarine, fructul pasiunii)
Pentru glazura de ciocolata:
2 tablete de ciocolata amaruie de calitate
200 ml frisca lichida