Tort diplomat Anamaria cu glazura de ciocolata amaruie

Reteta culinara Tort diplomat Anamaria cu glazura de ciocolata amaruie din categoria Torturi. Cum sa faci Tort diplomat Anamaria cu glazura de ciocolata amaruie

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort diplomat Anamaria cu glazura de ciocolata amaruie

 

Reteta aceasta o am de la colega mea, Anamaria. Este o reteta pur si simplu delicioasa si vreau sa-i multumesc pentru ea.

Ingrediente Tort diplomat Anamaria cu glazura de ciocolata amaruie

Pentru blat:

4 oua

150 g faina cernuta de 2 ori

150 g zahar

2 linguri ulei

5 linguri apa

esente (eu am folosit rom in combinatie cu lamaie)

sare

Pentru crema:

8 galbenusuri

250 g zahar

500 ml lapte

800 ml frisca lichida

3 plicuri gelatina foi

fructe asortate (eu am folosit compot exotic cu ananas, portocale, mango, mandarine, fructul pasiunii)

Pentru glazura de ciocolata:

2 tablete de ciocolata amaruie de calitate

200 ml frisca lichida

Categorii