Tort Diplomat cu topping de ciocolata

Reteta culinara Tort Diplomat cu topping de ciocolata din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort Diplomat cu topping de ciocolata

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort Diplomat cu topping de ciocolata

 

Este un tort usor de facut care l-am pregatit pentru majoratul meu. mi-a luat ceva timp sa il fac dar rezultatele au fost pe masura.

Ingrediente Tort Diplomat cu topping de ciocolata

Pentru sarlota:

6 galbenusuri de ou

1 cana de zahar

200 ml lapte

1 varf de sare

4 plicuri de gelatina

Pentru frisca

6 albusuri spuma

1 kg frisca  lichida (hulala)

4 plicuri de zahar vanilat

4 sau 6 plicuri intaritor de  frisca

Pentru ornare:

2 sau 3 plicuri de frisca de la dt. Otker + 3 intaritoare de frisca , in afara celor pentru charlota

 fructe: banane , ananas, kivi, piersica, portocala,capsuni ( orice dupa preferinta)

topping de ciocolata din comert

biscuiti sau piscoturi in loc de blat.

 o cratita sau o forma pentru prajituri cu o punga inauntru pentru a lua forma dorita

Pentru trandafiri:

miere 

lapte praf

Categorii