Tort Diplomat cu topping de ciocolata
Reteta culinara Tort Diplomat cu topping de ciocolata din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort Diplomat cu topping de ciocolata
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort Diplomat cu topping de ciocolata
Este un tort usor de facut care l-am pregatit pentru majoratul meu. mi-a luat ceva timp sa il fac dar rezultatele au fost pe masura.
Ingrediente Tort Diplomat cu topping de ciocolata
Pentru sarlota:
6 galbenusuri de ou
1 cana de zahar
200 ml lapte
1 varf de sare
4 plicuri de gelatina
Pentru frisca
6 albusuri spuma
1 kg frisca lichida (hulala)
4 plicuri de zahar vanilat
4 sau 6 plicuri intaritor de frisca
Pentru ornare:
2 sau 3 plicuri de frisca de la dt. Otker + 3 intaritoare de frisca , in afara celor pentru charlota
fructe: banane , ananas, kivi, piersica, portocala,capsuni ( orice dupa preferinta)
topping de ciocolata din comert
biscuiti sau piscoturi in loc de blat.
o cratita sau o forma pentru prajituri cu o punga inauntru pentru a lua forma dorita
Pentru trandafiri:
miere
lapte praf