Tort Ecler

Reteta culinara Tort Ecler din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort Ecler

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort Ecler

 

INGREDIENTE
aluat: 350 ml apa 150 ml ulei 250 g faina 7 oua crema de vanilie: 1 l lapte 300 g zahar 6 galbenusuri 300 ml frisca lichida 2 plicuri gelatina esenta vanilie crema de ciocolata: 90 g ciocolata 50 ml frisca lichida esenta rom glazura: 50 g ciocolata amaruie putin lapte

Ingrediente Tort Ecler

aluat:

350 ml apa

150 ml ulei

250 g faina

7 oua

crema de vanilie:

1 l lapte

300 g zahar

6 galbenusuri

300 ml frisca lichida

2 plicuri gelatina

esenta vanilie

crema de ciocolata:

90 g ciocolata

50 ml frisca lichida

esenta rom

glazura:

50 g ciocolata amaruie

putin lapte

Categorii