Tort Faberge de Pasti

Reteta culinara Tort Faberge de Pasti din categoria Torturi. Cum sa faci Tort Faberge de Pasti

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort Faberge de Pasti

 

Daca va place acest tort, va invit sa-l votati :) pe pagina de concurs a bucatarasului http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/&p=5 zilnic cate un vot pana la 17 aprile 2010 va multumesc anticipat :D

Ingrediente Tort Faberge de Pasti

Crema 1:

10 linguri de zahar

200 ml lapte

250 ml frisca

3 oua

1 lingurita amidon alimentar sau faina

10 g gelatina

100 ml. coniac

Crema 2:

150 gr. prune uscate

5 linguri de nutella

Ingrediente pentru blat:

3 oua mari

3 galbenusuri

125 gr. zahar

60 gr faina

110 gr. amidon

1 lingura cacao

un pic de sare

Pentru finisat:

250 ml. frisca

un pachetel intaritor de frisca

7~8 linguri fulgi de cocos

Pentru decor :

1 carapace de ou de gasca spalat preventiv si cu oul scos din el

150 gr. ciocolata alba

100 gr. ciocolata amaruie bomboane de caramel de diferite culori ( in cazul meu am folosit rosii si verzi)

bulinute pentru cozonac de diferite culori

1 rodie maricica

Categorii