Tort Faberge de Pasti
Reteta culinara Tort Faberge de Pasti din categoria Torturi. Cum sa faci Tort Faberge de Pasti
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort Faberge de Pasti
Daca va place acest tort, va invit sa-l votati :) pe pagina de concurs a bucatarasului http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/&p=5 zilnic cate un vot pana la 17 aprile 2010 va multumesc anticipat :D
Ingrediente Tort Faberge de Pasti
Crema 1:
10 linguri de zahar
200 ml lapte
250 ml frisca
3 oua
1 lingurita amidon alimentar sau faina
10 g gelatina
100 ml. coniac
Crema 2:
150 gr. prune uscate
5 linguri de nutella
Ingrediente pentru blat:
3 oua mari
3 galbenusuri
125 gr. zahar
60 gr faina
110 gr. amidon
1 lingura cacao
un pic de sare
Pentru finisat:
250 ml. frisca
un pachetel intaritor de frisca
7~8 linguri fulgi de cocos
Pentru decor :
1 carapace de ou de gasca spalat preventiv si cu oul scos din el
150 gr. ciocolata alba
100 gr. ciocolata amaruie bomboane de caramel de diferite culori ( in cazul meu am folosit rosii si verzi)
bulinute pentru cozonac de diferite culori
1 rodie maricica