Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)
Instructiuni de preparare Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)
Ingrediente Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)
Ingrediente pentru blaturile 1 si 4 (cel mai deschis la culoare si cel mai inchis la culoare)
1. 225 gr unt topit la bain-marie
2. 225 gr zahar fin
3. 175 gr faina
4. 85 gr nuci macinate
5. 2 lingurite praf de copt
6. 3 oua
7. 150 ml crema Quark
8. esenta de vanilie
9. 5 linguri pudra de cacao
Ingrediente pentru blaturile 2 si 3
1. 225 gr unt topit la bain-marie
2. 225 gr zahar brun
3. 175 gr faina
4. 85 gr migdale macinate
5. 2 lingurite praf de copt
6. 3 oua
7. 150 ml crema Quark
8. esenta de vanilie
9. 1 lingura pudra de cacao
Ingrediente pentru glazura:
1. 140 gr ciocolata neagra
2. 140 gr ciocolata cu tiramisu (am folosit Schogetten)
3. 300 ml smantana dulce
Ingrediente umplutura:
1. 360 gr dulceata de caise
2. 3 linguri pline cu sos de caramel