Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy

Reteta culinara Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy din categoria Torturi. Cum sa faci Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy

 

INGREDIENTE
blat: 4 albusuri 1 cana de zahar 2 linguri cacao 100 g nuci macinate crema ciocolata-nuci: 400g ciocolata amara 2 linguri lichior de ciocolata 1/3 cutie frisca lichida(cutie mica de 250ml) 4 galbenusuri 200g unt 100g nuci prajite taiate crema mocca- brandy 1 2/3 cutie frisca lichida( cutia mica de 250ml) 3 linguri ness 3 linguri brandy tava cu pereti detasabili cu diametru de 26-28 cm

Ingrediente Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy

blat:

4 albusuri

1 cana de zahar

2 linguri cacao

100 g nuci macinate

crema ciocolata-nuci:

400g ciocolata amara

2 linguri lichior de ciocolata

1/3 cutie frisca lichida(cutie mica de 250ml)

4 galbenusuri

200g unt

100g nuci prajite taiate

crema mocca- brandy

1 2/3 cutie frisca lichida( cutia mica de 250ml)

3 linguri ness

3 linguri brandy

tava cu pereti detasabili cu diametru de 26-28 cm

Categorii