Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy
Reteta culinara Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy din categoria Torturi. Cum sa faci Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy
INGREDIENTE
Ingrediente Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy
blat:
4 albusuri
1 cana de zahar
2 linguri cacao
100 g nuci macinate
crema ciocolata-nuci:
400g ciocolata amara
2 linguri lichior de ciocolata
1/3 cutie frisca lichida(cutie mica de 250ml)
4 galbenusuri
200g unt
100g nuci prajite taiate
crema mocca- brandy
1 2/3 cutie frisca lichida( cutia mica de 250ml)
3 linguri ness
3 linguri brandy
tava cu pereti detasabili cu diametru de 26-28 cm