Tort Opera

Reteta culinara Tort Opera din categoria Torturi. Cum sa faci Tort Opera

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort Opera

 

INGREDIENTE
Pentru crema bavareza: 2 galbenusuri 60 g zahar 160 ml lapte 5 g gelatina 100 g ciocolata amaruie 240 ml frisca Pentru crema de cafea: 20 ml apa 2 lingurite (pline cu varf) ness 90 g zahar 2 galbenusuri 150 g unt Pentru crema ganache: 100 g ciocolata amaruie 120 ml frisca lichida Pentru glazura: 100 g ciocolata cu lapte 50 ml frisca lichida 50 g unt Pentru blat: 4 albusuri 3 oua 150 g zahar 50 g nuca macinata 100 g faina 1 lingurita praf de copt esenta de rom

Ingrediente Tort Opera

Pentru crema bavareza:

2 galbenusuri

60 g zahar

160 ml lapte

5 g gelatina

100 g ciocolata amaruie

240 ml frisca

Pentru crema de cafea:

20 ml apa

2 lingurite (pline cu varf) ness

90 g zahar

2 galbenusuri

150 g unt

Pentru crema ganache:

100 g ciocolata amaruie

120 ml frisca lichida

Pentru glazura:

100 g ciocolata cu lapte

50 ml frisca lichida

50 g unt

Pentru blat:

4 albusuri

3 oua

150 g zahar

50 g nuca macinata

100 g faina

1 lingurita praf de copt

esenta de rom

Categorii