Tort Padurea Neagra

Reteta culinara Tort Padurea Neagra din categoria Torturi. Specific Germania. Cum sa faci Tort Padurea Neagra

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort Padurea Neagra

Vezi si reteta video pentru "Tort Padurea Neagra"

 

INGREDIENTE
Blat: 200 gr. zahăr 5 ouă 2 esenţe vanilie 300 gr. făină 100 ml. lapte 1 praf de copt 4 linguri cacao coaja de la o lămâie 3 linguriţe ness 100 gr. ciocolată Sirop: 250 ml. sirop de vişine (din compot) zeama de la o lămâie 150 gr. zahăr Crema: 200 gr. ciocolată 75 gr. unt 250 gr. zahăr pudră vanilată mascarpone (1 cutie) Ornat: visine din compot (fara samburi), frisca si ciocolata rasă.

Ingrediente Tort Padurea Neagra

Blat:

200 gr. zahăr

5 ouă

2 esenţe vanilie

300 gr. făină

100 ml. lapte

1 praf de copt

4 linguri cacao

coaja de la o lămâie

3 linguriţe ness

100 gr. ciocolată

Sirop:

250 ml. sirop de vişine (din compot)

zeama de la o lămâie

150 gr. zahăr

Crema:

200 gr. ciocolată

75 gr. unt

250 gr. zahăr pudră vanilată

mascarpone (1 cutie)

Ornat:

visine din compot (fara samburi), frisca si ciocolata rasă.

Categorii