Tort Padurea Neagra

Reteta culinara Tort Padurea Neagra din categoria Torturi. Specific Germania. Cum sa faci Tort Padurea Neagra
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort Padurea Neagra
INGREDIENTE
Ingrediente Tort Padurea Neagra
Blat:
200 gr. zahăr
5 ouă
2 esenţe vanilie
300 gr. făină
100 ml. lapte
1 praf de copt
4 linguri cacao
coaja de la o lămâie
3 linguriţe ness
100 gr. ciocolată
Sirop:
250 ml. sirop de vişine (din compot)
zeama de la o lămâie
150 gr. zahăr
Crema:
200 gr. ciocolată
75 gr. unt
250 gr. zahăr pudră vanilată
mascarpone (1 cutie)
Ornat:
visine din compot (fara samburi), frisca si ciocolata rasă.