Tort Padurea Neagra

Reteta culinara Tort Padurea Neagra din categoria Torturi. Cum sa faci Tort Padurea Neagra

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort Padurea Neagra

Vezi si reteta video pentru "Tort Padurea Neagra"

 

INGREDIENTE
Pentru Blat: - 250 gr zahar - 220 gr faina - 2 oua - 1/2 cup cacao - 1/2 cup ulei - 1/4 cup lapte - 1/2 cup cafea - 1 lingurita praf de copt Crema: - 500 ml frisca lichida - 1 plic intaritor de frisca Jeleu de visine: - 400 gr visine - 1 plic gelatina rosie - 250 ml apa - 3-4 linguri zahar Sirop: suc de visine sau lichior de visine.

Ingrediente Tort Padurea Neagra

Pentru Blat:

- 250 gr zahar

- 220 gr faina

- 2 oua

- 1/2 cup cacao

- 1/2 cup ulei

- 1/4 cup lapte

- 1/2 cup cafea

- 1 lingurita praf de copt

Crema:

- 500 ml frisca lichida

- 1 plic intaritor de frisca

Jeleu de visine:

- 400 gr visine

- 1 plic gelatina rosie

- 250 ml apa

- 3-4 linguri zahar

Sirop:

suc de visine sau lichior de visine.

Categorii