Tort Padurea Neagra

Reteta culinara Tort Padurea Neagra din categoria Torturi. Specific Germania. Cum sa faci Tort Padurea Neagra
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort Padurea Neagra
Un tort clasic, delicios cu blaturi de cacao, ciocolata neagra, frisca naturala, visine si ...un pic de alcool. Si pentru ca aveam de sarbatorit ceva foarte important pentru mine m-am gandit ca acum este momentul sa il incerc.
INGREDIENTE
Ingrediente Tort Padurea Neagra
Blat: 4 oua 4 linguri zahar 3 linguri faina 1 lingura cacao neagra 1 lingurita praf de copt un praf de sare Crema: 500 gr smantana de frisca 30% grasime 200 gr frisca vegetala 3-4 linguri zahar pudra 1 plic zahar vanilat bourbon In plus: 400 gr visine congelate 100 gr ciocolata amaruie 100 ml apa 100 gr zahar 1 lingura palinca de caise(in loc de lichior de cirese) cirese proaspete pentru decor
4 oua
4 linguri zahar
3 linguri faina
1 lingura cacao neagra
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
500 gr smantana de frisca 30% grasime
200 gr frisca vegetala
3-4 linguri zahar pudra
1 plic zahar vanilat bourbon
400 gr visine congelate
100 gr ciocolata amaruie
100 ml apa
100 gr zahar
1 lingura palinca de caise(in loc de lichior de cirese)
cirese proaspete pentru decor