Tort Padurea neagra

Reteta culinara Tort Padurea neagra din categoria Torturi. Specific Germania. Cum sa faci Tort Padurea neagra

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort Padurea neagra

Vezi si reteta video pentru "Tort Padurea neagra"

 

INGREDIENTE
 Ingrediente pentru blat  6 oua 200 gr faina 80 gr cacao 1 plic praf de copt un pic de sare 300 gr zahar 200 gr unt 1 plic zahar vanilat 20 ml visinata Umplutura 50 ml visinata+ 50 ml apa + 100 gr zahar aproximativ 35-40 visine 1l frisca lichida (daca nu este indulcita calculati ca aveti nevoie si de zahar) 30 gr cacao Pentru decorare  aschiute de ciocolata

Ingrediente Tort Padurea neagra

 Ingrediente pentru blat 

6 oua

200 gr faina

80 gr cacao

1 plic praf de copt

un pic de sare

300 gr zahar

200 gr unt

1 plic zahar vanilat

20 ml visinata

Umplutura

50 ml visinata+ 50 ml apa + 100 gr zahar

aproximativ 35-40 visine

1l frisca lichida (daca nu este indulcita calculati ca aveti nevoie si de zahar)

30 gr cacao

Pentru decorare 

aschiute de ciocolata

Categorii