Tort panza de paianjen

Reteta culinara Tort panza de paianjen din categoria Torturi. Cum sa faci Tort panza de paianjen

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort panza de paianjen

 

INGREDIENTE
Blat: 10 oua 10 linguri zahar 10 linguri faina Crema: 400 ml lapte 10 linguri zahar 3 linguri faina 2 linguri cacao esenta de rom 150 gr margarina Glazura: 250 gr nutella 250 gr mascarpone Pentru insiropat: sucul de la cu compot de piersici Ornat: 1 ciocolata alba putin lapte

Ingrediente Tort panza de paianjen

Blat:

10 oua

10 linguri zahar

10 linguri faina

Crema:

400 ml lapte

10 linguri zahar

3 linguri faina

2 linguri cacao

esenta de rom

150 gr margarina

Glazura:

250 gr nutella

250 gr mascarpone

Pentru insiropat:

sucul de la cu compot de piersici

Ornat:

1 ciocolata alba

putin lapte

Categorii