Tort Pavlova, cu nuci caramelizate

Reteta culinara Tort Pavlova, cu nuci caramelizate din categoria Torturi. Cum sa faci Tort Pavlova, cu nuci caramelizate

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort Pavlova, cu nuci caramelizate

 

Va place Pavlova? Eu o ador pur si simplu, o divinizez. Drept urmare de fiecare data cand ma aleg cu albusuri mai multe, sfarsesc prin a face desertul acesta irezistibil. Probabil stiti ca, de regula, Pavlova se umple/orneaza cu fructe proaspete, am zis sa schimb putin "traditia" si sa fac din miezul de nuca o vedeta. ;)

Ingrediente Tort Pavlova, cu nuci caramelizate

Blat

144 g albus

300 g zahar brun pudra

1 lgt otet

1 lg rasa amidon

3 lg rase cacao

20 g ciocolata amaruie

un praf de sare

Miez de nuca caramelizat:

100 g zahar

50 ml apa

100 g miez de nuca

50 g miez de nuca jumatati

Crema:

400 g smantana pentru frisca

2 lgt zahar pudra

100 g miez caramelizat

Categorii