Tort Pavlova, cu nuci caramelizate
Reteta culinara Tort Pavlova, cu nuci caramelizate din categoria Torturi. Cum sa faci Tort Pavlova, cu nuci caramelizate
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort Pavlova, cu nuci caramelizate
Va place Pavlova? Eu o ador pur si simplu, o divinizez. Drept urmare de fiecare data cand ma aleg cu albusuri mai multe, sfarsesc prin a face desertul acesta irezistibil. Probabil stiti ca, de regula, Pavlova se umple/orneaza cu fructe proaspete, am zis sa schimb putin "traditia" si sa fac din miezul de nuca o vedeta. ;)
Ingrediente Tort Pavlova, cu nuci caramelizate
Blat
144 g albus
300 g zahar brun pudra
1 lgt otet
1 lg rasa amidon
3 lg rase cacao
20 g ciocolata amaruie
un praf de sare
Miez de nuca caramelizat:
100 g zahar
50 ml apa
100 g miez de nuca
50 g miez de nuca jumatati
Crema:
400 g smantana pentru frisca
2 lgt zahar pudra
100 g miez caramelizat