Tort 'Pescar'

Reteta culinara Tort 'Pescar' din categoria Torturi. Cum sa faci Tort 'Pescar'

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort 'Pescar'

 

INGREDIENTE
blat de cacao din  6 oua, 12 linguri de zahar, 50ml ulei , 50ml lapte, cacao, 1 plic praf de copt, 10 linguri faina crema  de ciocolata 4 oua, 8linguri de zahar, 100g ciocolata, 2 linguri finetti, 400ml frisca, 2 linguri zahar pudra , visine sirop 500ml apa, zahar dupa gust, 100ml zeama de la visine pt ornat 400 ml frisca mixata cu 2 lingurite zahar pudra si figurine din ciocolata

Ingrediente Tort 'Pescar'

blat de cacao din

 6 oua,

12 linguri de zahar,

50ml ulei ,

50ml lapte,

cacao,

1 plic praf de copt,

10 linguri faina

crema  de ciocolata

4 oua,

8linguri de zahar,

100g ciocolata,

2 linguri finetti,

400ml frisca,

2 linguri zahar pudra ,

visine

sirop

500ml apa,

zahar dupa gust,

100ml zeama de la visine

pt ornat

400 ml frisca mixata cu 2 lingurite zahar pudra si figurine din ciocolata

Categorii