Tort pinguin in forma de inima
Instructiuni de preparare Tort pinguin in forma de inima
Ingrediente Tort pinguin in forma de inima
Blat :
4 oua
150 g zahar
120 g faina
30 g cacao
Praf de copt.
Umplutura:
nutella.
frisca.
Blat :
4 oua
150 g zahar
120 g faina
30 g cacao
Praf de copt.
Umplutura:
nutella.
frisca.
Tort pentru mama- 82 ani - Mi-am pregatit blaturile si cremele cu o zi inainte, am folosit o tava cu
Reteta culinara Tort pentru mama- 82 ani din categoria Torturi. Cum sa faci Tort pentru mama- 82 ani
Tort Lucia si 90 de veri implinite - Reteta pentru un desert festiv - Iata cum se prepara Tort Lucia
Reteta culinara Tort Lucia si 90 de veri implinite din categoria Torturi. Cum sa faci Tort Lucia si
Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800 - Cum se prepara Torturi spirala cu
Reteta culinara Torturi spirala cu zmeura si La multi ani ! ( cu nr 1800) din categoria Torturi. Cu
Tort cu visine, iaurt si bezea - Desert elegant si delicios - Cum se prepara Tort cu visine, iaurt s
Reteta culinara Tort cu visine, iaurt si bezea din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci