Tort pinguin in forma de inima

Instructiuni de preparare Tort pinguin in forma de inima
Ingrediente Tort pinguin in forma de inima
Blat :
4 oua
150 g zahar
120 g faina
30 g cacao
Praf de copt.
Umplutura:
nutella.
frisca.
Blat :
4 oua
150 g zahar
120 g faina
30 g cacao
Praf de copt.
Umplutura:
nutella.
frisca.
Reteta culinara Tort cu crema de fistic din categoria Torturi. Cum sa faci Tort cu crema de fistic
Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă - Cum se prepara ac
Tort cu crema de mascarpone si ciocolata - Desert delicios si aromat - Cum se prepara Tort cu crema
Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat - Cum se prepara acest Desert cu caise si banane -
Tort Clepsidra - Reteta delicioasa pentru un desert aniversar - Cum se prepara acest Tort Clepsidra
Tort cu crema de ciocolata - Desertul perfect pentru orice ocazie - Cum se prepara acest Tort cu cre
Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor - Cum se prepara acest Tor
Tort pentru mama- 82 ani - Mi-am pregatit blaturile si cremele cu o zi inainte, am folosit o tava cu