Tort Regal
Reteta culinara Tort Regal din categoria Torturi. Cum sa faci Tort Regal
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort Regal
Tort cu vanilie si crema de branza, ornat cu diferite motive regale si frezii, pe care l-am pregatit acum ceva timp pentru 8 martie – ziua cand fiecare femeie trebuie sa se simta ca o regina :)
Ingrediente Tort Regal
pentru blat avem nevoie de:
7 oua – de la care vom folosi albusurile + numai 5 galbenusuri;
5 linguri de zahar;
2+4 linguri de faina;
2 linguri de cacao;
250 g margarina sau unt;
10 linguri de lapte;
un praf de copt;
un varf lingurita sare.
pentru crema de branza avem nevoie de:
250 g branza mascarpone;
3 linguri de frisca din cele 200 ml frisca lichida batuta bine (restul o folosim la ornat);
2 lingurite ness;
3 patratele de ciocolata cu lapte rasa;
pentru crema de vanilie avem nevoie de:
cele 2 galbenusuri ramase;
2 linguri cu zahar;
1 cescuta de lapte (aprox 150 ml);
1 lingura faina;
1 lingurita de zahar vanilat Bourbon (sau seminte de vanilie daca aveti);
50 g unt;
Putina coaja rasa de lamaie.
pentru ornat avem nevoie de:
frisca lichida 200 ml