Tort Regal
Instructiuni de preparare Tort Regal
Ingrediente Tort Regal
Pentru blat avem nevoie de:
7 oua &ndash de la care vom folosi albusurile + numai 5 galbenusuri
5 linguri de zahar
2+4 linguri de faina
2 linguri de cacao
250 g margarina sau unt
10 linguri de lapte
un praf de copt
un varf lingurita sare.
Pentru crema de branza avem nevoie de:
250 g branza mascarpone
3 linguri de frisca din cele 200 ml frisca lichida batuta bine (restul o folosim la ornat)
2 lingurite ne
3 patratele de ciocolata cu lapte rasa
Pentru crema de vanilie avem nevoie de:
cele 2 galbenusuri ramase
2 linguri cu zahar
1 cescuta de lapte (aprox 150 ml)
1 lingura faina
1 lingurita de zahar vanilat Bourbon (sau seminte de vanilie daca aveti)
50 g unt
putina coaja rasa de lamaie.
pentru ornat avem nevoie de:
frisca lichida 200 ml