Tort Saint-Honorè
Reteta culinara Tort Saint-Honorè din categoria Torturi. Cum sa faci Tort Saint-Honorè
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tort Saint-Honorè
INGREDIENTE
Aluat tarta:
200-230 g faina 100 g unt 40 ml apa rece 1 praf de sareChoux-a-la-creme:
250 ml apa 60 ml ulei 3 oua 140 g faina 1 praf de sareCrema:
2 oua 350 ml lapte 150 g zahar 3 linguri cu varf amidon 10 g gelatina vanilie 75 ml friscaDecor:
100 ml frisca 150 g zaharIngrediente Tort Saint-Honorè
200-230 g faina
100 g unt
40 ml apa rece
1 praf de sare
250 ml apa
60 ml ulei
3 oua
140 g faina
1 praf de sare
2 oua
350 ml lapte
150 g zahar
3 linguri cu varf amidon
10 g gelatina
vanilie
75 ml frisca
100 ml frisca
150 g zahar