Tort Schwarzwald

Timp de preparare 2 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Tort Schwarzwald

Se pune cuptorul la incalzit. Se deseneaza pe hirtie pergament 3 forme de blat: cercuri cu diam de 24 cm sau patrate cu latura de 23 cm. Se pun hirtiile pe tavi de aragaz, se ung cu grasime formele desenate. Albusurile se bat tare, se adauga zaharul pudra si se amesteca in continuare citeva minute. Se pun cu atentie nucile. Se intinde compozitia pe formele desenate. Se coace in mijlocul cuptorului la 150 grade, 15 min. Blaturile se desfac de hirtie cind s-au racit putin. Se lasa sa se raceasca.

Ingrediente Tort Schwarzwald

Blaturi: 150 g nuci macinate

4 albusuri

2 dl zahar pudra

Umplutura: 4 dl smintina de frisca

1 lingura zahar vanilat

Ornare: 100-150 g ciocolata de menaj

cacao

Categorii