Tort " Semiluna " cu budinca de caramel si ciocolata

Reteta culinara Tort " Semiluna " cu budinca de caramel si ciocolata din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Tort " Semiluna " cu budinca de caramel si ciocolata

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tort " Semiluna " cu budinca de caramel si ciocolata

 

INGREDIENTE
Pentru blat : 250 g zahar 5 oua 1 plic zahar vanilat 1 pliculet praf de copt 250 g faina 8 linguri de ulei Pentru sirop: 1 l suc natural de mere Pentru budinca de caramel: 1 plic praf de budinca de caramel 4 linguri de zahar 500 ml lapte Pentru ornat: 200 g ciocolata rasa  Bucatele de ananas 1 fruct kiwi

Ingrediente Tort " Semiluna " cu budinca de caramel si ciocolata

Pentru blat :

250 g zahar

5 oua

1 plic zahar vanilat

1 pliculet praf de copt

250 g faina

8 linguri de ulei

Pentru sirop:

1 l suc natural de mere

Pentru budinca de caramel:

1 plic praf de budinca de caramel

4 linguri de zahar

500 ml lapte

Pentru ornat:

200 g ciocolata rasa

 Bucatele de ananas

1 fruct kiwi

Categorii