Tortulete de 8 Martie

Instructiuni de preparare Tortulete de 8 Martie
Ingrediente Tortulete de 8 Martie
Blat:
12 oua
12 linguri de faina
12 linguri de zahar
2 linguri de ulei
1 plic de zahar vanilat
1 praf de copt
Zeama de lamie sau de portocale
Unt pentru uns tava
Crema 1
O budinca de vanilie (budinca o vom imparti in doua cind este gata
ca sa putem face 2 creme diferite)
500 ml de lapte pentru budinca si 2 linguri de zahar
200 gr de iaurt cu piersica
200 ml frisca lichida
1 zahar vanilat
Crema 2
Jumatatea ramasa de budinca de la crema 1
3 linguri de finneti
1 portocala
200 ml frisca lichida
1 zahar vanilat
Sirop: 200 ml apa
2 plicuri zahar vanilat
1 esenta de rom
Decor:
Ciocolata topita
Frisca lichida