Turnulete aromate din salau cu legume

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Turnulete aromate din salau cu legume

1. Fierbeți carnea în apă cu sare și 2 foi de dafin timp de 10 minute. Legumele se curata, se spala si apoi se taie cubulete fine, la fel si rosiile care se oparesc si se curata de coaja si apoi se taie cubulete. Se calesc legumele in putin ulei pana se inmoaie, sare si piper dupa gust, apoi se scot din tigaie, se adauga patrunjelul si busuiocul tocate marunt si se lasa uleiul sa se scurga bine, apoi se adauga o lingura de zeze in care a fiert pestele (aceasta zeama). va ajuta leguma să se lipească de farfurie). Se fierbe puiul de morcov în apă cu sare timp de 10 minute, apoi se scurge și se lasă la răcit.2. Montați aperitivul în 3 forme circulare. Pune un strat de baby morcovi in ​​forme, presam usor apoi carnea de salam fiarta si inabusita si punem deasupra un strat de legume calite. Lăsați formele să se răcească timp de o oră apoi îndepărtați cu grijă preparatul și serviți ca aperitiv rece. Este delicios!! Poftă bună!

Ingrediente Turnulete aromate din salau cu legume

400 g carne de salaufara oase

300 g morcovi baby congelati

un ardei verde

un ardei rosu

2 rosii

patrunjel verde

cateva frunze de busuioc

sare

piper

2 foi de dafin

un morcov

un pic de ulei

Categorii