Turta dulce cu martipan

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Turta dulce cu martipan

Se amesteca faina cu zahar, zahar vanilat, sare, condimente si bicarbonat de sodiu. Se adauga martipanul dat pe razatoarea mica si untul in bucati. Se framanta totul repede cu mainile; se adauga oul si se amesteca pana se obtine un aluat uniform.

Se inveleste in folie de plastic si se tine la frigider pentru cca.1, 2 ore .

Se incalzeste cuptorul la 175 grade C. Se pregateste suprafata de intins a infoliat toata masa pentru chestia asta.

Ingrediente Turta dulce cu martipan

300 g. faina

un praf de sare

1 lingurita scortisoara

un varf de cutit cuisoare macinate

1 lingurita bicarbonat de sodiu

80-100 g. zahar

1 pliculet de zahar vanilat

100 g. martipan

150 g. unt rece

1 ou

1 albus

230-250 g. zahar pudra

coloranti alimentari

bombonele pentru ornat

Categorii