Varza clujasca

Timp de preparare 55 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Varza clujasca

Se toaca ceapa,se inabuse in 2 linguri de ulei ,se adauga carnea -se mai pune putina sare.

Varza se spala,curata,se toaca,se pune la calit in putin ulei;se stinge cu o ceasca de apa fierbinte.

Orezul se-nfloreste in apa calda putin sarata. Cand carnea s-a muiat bine,se amesteca cu orezul si cateva linguri de smantana,se potrivete de sare si piper.

Se unge un vas cu ulei si se scalda-n smantana.

Se aseaza: strat de varza,smantana,strat de carne cu orez,varza,smantana,carne cu orez;ultimul strat e de varza si smantana.

Ingrediente Varza clujasca

1 varza dulce

4-5 linguri ulei

1 pahar orez

1 kg carne tocata de porc

1 ceapa

sare

piper

1 ceasca mare cu smantana

Categorii