Visine deshidratate

Reteta culinara Visine deshidratate din categoria Conserve. Cum sa faci Visine deshidratate

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Visine deshidratate

 

Va spuneam mai zilele trecute despre un sirop de visine. Ei bine, o parte din visinele ramase de la sirop le-am deshidratat.

 

INGREDIENTE
visine zahar Spalam visinele, le scurgem bine, le rupem coditele si le scoatem samburii. Le asezam intr-o craticioara si presaram putin zahar peste ele. Le lasam la rece peste noapte, apoi le scurgem bine, presandu-le usor. Aceste visine putem sa le folosim pentru deshidratare. Asezam visinele scurse bine pe hartie de copt in tava de la aragaz si pornim cuptorul la 50 grade. Nu avem de facut altceva decat sa asteptam cuminti si sa le mai rasfiram din cand in cand. Pentru ca procesul dureaza ceva mai mult putem sa intrerupem si sa continuam a doua zi. Odata deshidratate indeajuns le lasam sa se raceasca si le pastram in punga de hartie la umbra

Ingrediente Visine deshidratate

visine

zahar

Categorii