Visine la borcan, pentru prajituri
Reteta culinara din categoria Conserve. Specific Romania. Cum sa faci Visine la borcan, pentru prajituri
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Visine la borcan, pentru prajituri
Pentru că încă sunt multe vișine în piețe, ar fi bine să conservăm câteva la borcan, cu prețuri și eforturi minime, pentru prăjiturile din lunile de toamnă și de iarnă. Așa am făcut anul trecut și am fost foarte mulțumită de rezultat! Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 3 borcane de 700 grame, suficient pentru dulciurile pe care le voi face când se va răci vremea și când aceste fructe nu se vor mai găsi în piețe. Nu am socotit în timpul pentru preparare, perioada în care vișinele trebuie să stea, la frigider, ca să se dizolve zahărul.
Ingrediente Visine la borcan, pentru prajituri
2 kg de vișine
1 kg de zahăr tos
2 aspirine pisate