Voldastana
Instructiuni de preparare Voldastana
Ingrediente Voldastana
-250 gr piept de pui
-100 gr ciuperci
-100 gr sunca presata
-200 gr cascaval
-1ou
-1 lingura de faina
-condimente
-200 ml ulei.
-250 gr piept de pui
-100 gr ciuperci
-100 gr sunca presata
-200 gr cascaval
-1ou
-1 lingura de faina
-condimente
-200 ml ulei.
Se tine carnea la congelator o ora pentru a o putea taia mai usor felii foarte subtiri. Intr-un vas
Se unge o felie de paine cu unt de arahide, se presara deasupra stafide si fulgi de ciocolata, se ac
Intr-un vas se combina toate ingredientele, cu exceptia laptelui. Se acopera cu folie de plastic spe
Se aşează pe un vas de yena feliile de pâine. Se taie aproximativ 5-6 felii de salam. Se rade pe o r
Intr-o caserola pentru microunde se pune ceapa, untul, piperul si se acopera cu folie de palstic pen
Se taie aripioarele in doua. Se spala si se usuca stergandu-le cu un servet. Se toarna sos de soia i
Se spala carnea de pui, se curata de pielite si grasime, se taie fasii si se sareaza. Se spala si se
Taiati cartofii felii si foarte subtiri, ii sarati cu sare si piper si ii ungeti cu un pic de ulei d