Weekend brunch
Instructiuni de preparare Weekend brunch
Pentru inceput am taiat rosiile cubulete, le-a amestecat cu putin ulei de masline si cu bucuiocul rupt marunt si le-a dat la cuptor pana am pregatit celelalte ingredinete ca sa se inmoaie un pic si sa se aromeze.
A tocat baconul cubulete mici si l-a prajit in tigaie, a ras branzeturile si a batut bine cele doua oua. A pus apoi in cele mai frumoase forme de silicon un strat de rosii, apoi baconul si la sfarsit a turnat ouale amestecate cu branza.
A dat la cuptor 10 minute la 200 de grade.intre timp a facut un fresh de portocale si a intins putin pesto rosu pe o felie de paine greceasca cu susan, foarte buna, pe care o cumparase Sorin de la Belforno.
Ingrediente Weekend brunch
2 oua
4-5 rosii cherry
2 frunze de busuioc
un strop de ulei de masline
cateva bucatele de bacon
o mana de parmezan si cheddar rase