Weekend brunch

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Weekend brunch

Pentru inceput am taiat rosiile cubulete, le-a amestecat cu putin ulei de masline si cu bucuiocul rupt marunt si le-a dat la cuptor pana am pregatit celelalte ingredinete ca sa se inmoaie un pic si sa se aromeze.

A tocat baconul cubulete mici si l-a prajit in tigaie, a ras branzeturile si a batut bine cele doua oua. A pus apoi in cele mai frumoase forme de silicon un strat de rosii, apoi baconul si la sfarsit a turnat ouale amestecate cu branza.

A dat la cuptor 10 minute la 200 de grade.intre timp a facut un fresh de portocale si a intins putin pesto rosu pe o felie de paine greceasca cu susan, foarte buna, pe care o cumparase Sorin de la Belforno.

Ingrediente Weekend brunch

2 oua

4-5 rosii cherry

2 frunze de busuioc

un strop de ulei de masline

cateva bucatele de bacon

o mana de parmezan si cheddar rase

Categorii