ZACUSCA CU CIUPERCI DIN MOLDOVA

Timp de preparare 2 ore

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare ZACUSCA CU CIUPERCI DIN MOLDOVA

Se caleste - 1 kg ceapa in 200 g ulei, se coc si se curata 2 kg ardei capia si 2 kg gogosari care se adauga la fiert alaturi de 1 kg ciuperci (sau 4 conserve/eu asa fac), se adauga sare, piper, 3 linguri zahar sau miere, foi de dafin si 500 g bulion sau 1 kg suc de rosii. ies cam 8,9 borcane de 400g. ce pune in borcane si se lasa la cuptor cam 40-60min.

Ingrediente ZACUSCA CU CIUPERCI DIN MOLDOVA

1 kg ceapa

200 gr ulei

2 kg ardei capia

2 kg gogosari

1 kg ciuperci(sau 4 conserve)

3 linguri zahar sau miere

1kg suc rosii sau 500 gr bulion

sare

piper

foi dafin

Categorii