Zama de praz cu carne, ciuperci si branza topita
Reteta culinara Zama de praz cu carne, ciuperci si branza topita din categoria Supe. Specific Romania. Cum sa faci Zama de praz cu carne, ciuperci si branza topita
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Zama de praz cu carne, ciuperci si branza topita
Am auzit de la cineva ca a mancat supa de praz, cu carne de mici si branza topita. Mi s-a parut ceva ingrozitor, cu gust imposibil. Am fost invitata la masa si intamplator gatise chiar supa cu pricina. Am zis hai sa gust, ca doar n-oi muri. Sa nu va povestesc ca m-am servit de vreo trei ori, atat de buna era. Am incercat-o si eu, dar am adaptat-o pe gustul nostru, am inlocuit carnea de mici cu carne tocata de porc.
Ingrediente Zama de praz cu carne, ciuperci si branza topita
2 buc praz
2 tuburi branza topita cu smantana de 125 g
550-600 g carne de porc (tocata)
1 morcov
1 cutie 400 g ciuperci (500 g ciuperci proaspete)
2-3 linguri de ulei
piper, patrunjel tocat, eventual putina sare