Bethmännchen

Bethmännchen este un element de bază de Crăciun în Germania de peste 200 de ani. Originare din Frankfurt, aceste fursecuri sunt făcute din aluat de marțipan care este infuzat cu apă de trandafiri. Înainte de a fi glazurate și coapte, fiecare prăjitură este decorată cu trei jumătăți de migdale. Bethmännchen sunt strâns asociate cu familia Bethmann cândva influenta. Legenda spune că patiserul familiei, care s-a inspirat dintr-un desert similar cunoscut sub numele de Frankfurter Brenten , a inventat prăjiturile în 1838 și le-a decorat pentru a-i onora pe cei patru fii ai lui Bethmann. Deși contestat, se spune că una dintre migdale a fost ulterior îndepărtată după ce unul dintre fii a murit. Fursecurile sunt acum populare în toată țara, dar Bethmännchen sunt încă strâns legate de Frankfurt și sunt de obicei pregătite în timpul sezonului festiv de Crăciun.

Origine: Frankfurt

Categorie: Cookie

Taguri

Retete Bethmännchen