Oecher Puttes
Oecher puttes este un cârnați de sânge din Westfalia cu o aromă picant. Un amestec de organe de porc, grăsime, carne și sânge este condimentat cu maghiran, nucșoară, cimbru, cuișoare și piper, înainte ca întreaga combinație să fie umplută în corp, afumată și modelată în inele. Cârnații sunt disponibile atât proaspăt produs, cât și conservat. Măcelarii din Aachen pregătesc această specialitate de cârnați gătiți după o rețetă veche de 200 de ani. Este adesea folosit ca parte a Himmel und E rde , unde cârnații sunt serviți prăjiți cu garnituri de mere, cartofi și ceapă înăbușiți , dar poate fi servit și cu piure de cartofi și varză murată ( Kompes). Oecher Puttes este cunoscut chiar și dincolo de granițele orașului Aachen, iar pentru a proteja producătorii locali de mezeluri împotriva încălcării, a fost înregistrat ca produs protejat la Uniunea Europeană.
Origine: Aachen
Categorie: Cârnați/Salamuri