Raviole du Dauphiné

Raviole du Dauphiné este o adevărată specialitate delicioasă din regiunile franceze Drôme și Isère - pătrate mici și subțiri de paste cu o bază fragedă din făină de grâu, umplute cu Creme Fraiche, brânzeturi protejate Comté DOP și Emmental francais Est-Central IGP și pătrunjel rumenit cu unt. Aceste ravioli se topesc în gură după un minut intenționat de gătit în apă clocotită și nici măcar nu sunt asemănătoare cu varietatea de ravioli din supermarket, deoarece numai ingredientele de cea mai înaltă calitate sunt folosite la prepararea Raviole du Dauphiné. Când sunt vândute, pot fi fie proaspete, fie congelate și sunt delicioase singure, cu unt topit, brânză rasă sau prăjite, servite cu carne, foie gras, trufe sau pește - un produs cu adevărat versatil și gustos al unui know-how tradițional din regiune.

Origine: Isère

Categorie: Soi de paste

Taguri

Retete Raviole du Dauphiné