• Prajituri
  • Salate
  • Aperitive / Garnituri
  • Mancaruri cu carne
  • Aperitive
  • Mancaruri cu legume si zarzavaturi
  • Mancaruri de post
  • Felul Principal
  • Ciorbe
  • Dulciuri diverse
ReteteAZ.ro
  • Prajituri (19821)
  • Salate (12638)
  • Aperitive / Garnituri (10424)
  • Mancaruri cu carne (8397)
  • Aperitive (6486)
  • Mancaruri cu legume si zarzavaturi (3741)
  • Mancaruri de post (3522)
  • Felul Principal (2975)
  • Ciorbe (2488)
  • Dulciuri diverse (2373)
  • Franţa (205)
  • Anglia (112)
  • România (90)
  • Germania (79)
  • Danemarca (74)
  • Republica Cehă (70)
  • Etiopia (42)
  • Georgia (42)
  • Bavaria (41)
  • Finlanda (37)
Contact
  1. ReteteAZ.ro
  2. Atlas retete
  3. Aquitania
  4. Sfântul Albay

Sfântul Albay

Inventată în 1976, Saint Albray este o brânză franceză în formă de floare, făcută din lapte de vacă pasteurizat. Se coace timp de 2 săptămâni, iar fiecare petală constă dintr-o jumătate de kilogram de brânză. Această brânză moale are o coajă spălată comestibilă și o textură cremoasă, în timp ce aromele sunt blânde, de nuci și dulci. Este recomandat să combinați Saint Albray cu pâine albă, nuci și vinuri precum Pinot Noir sau Chianti.

Origine: Aquitania

Categorie: Brânză

Taguri

Franța Aquitania Saintalbray brânză 1976 floare în formă de flori lapte de vacă lapte de vacă pasteurizat două săptămâni petale brânză moale moale coajă comestibilă ciupercă cremoasă blândă cu nuci dulce pâine albă pâine nuci pinot

Retete Sfântul Albay

Desert briosa de Sfantul Nicolae/ Boxemannchen - Luxemburg

Desert briosa de Sfantul Nicolae/ Boxemannchen - Luxemburg

Dulciuri

Reteta culinara Desert briosa de Sfantul Nicolae/ Boxemannchen - Luxemburg din categoria Dulciuri. S

Tort de Sfantul Ioan

Tort de Sfantul Ioan

Torturi

Reteta culinara Tort de Sfantul Ioan din categoria Torturi. Cum sa faci Tort de Sfantul Ioan

Tort pentru

Tort pentru "Sfantul Valentin"

Torturi

Reteta culinara Tort pentru "Sfantul Valentin" din categoria Torturi. Cum sa faci Tort pentru "Sfant

Armagnac

Considerat a fi unul dintre primele soiuri de țuică de struguri produse în Franța, Armagnacprovine d...

Porc du Sud-Ouest

Porc du Sud-Ouest este carne de porc proaspătă de la porci născuți și crescuți în sud-vestul Franței...

© 2021 ReteteAZ.ro
  1. Filme 2023