Wachauer Marille

Amplasată de-a lungul malurilor Dunării, Valea Wachau găzduiește unele dintre cele mai vechi crame și distilerii din Austria, una dintre cele mai importante destinații turistice și cea mai mare zonă de cultivare a fructelor din țară, ale cărei peisaje uluitoare sunt dominate de livezi de caise, în special în timpul înflorește primăvara și recolta vara. Savoarea excepțională a caiselor Wachau este direct influențată de microclimatul regiunii, în special de diferențele de temperatură dintre zi și noapte în timpul fazei de coacere. Douăzeci de soiuri diferite Wachauer Marille se disting cu ușurință de alte caise printr-un sigiliu special de calitate care garantează originea, aroma unică și aroma bogată a acestor fructe plinuțe. În fiecare iulie, caisul Wachau este onorat cu propriul festival Spitzer Marillenkirtag, o tradiție care durează de mai bine de 50 de ani. Fiind un fruct atât de versatil, Wachauer Marille poate fi savurat într-o serie de produse: siropuri și nectare, gemuri și conserve, lichioruri și schnaps, și chiar și bere de caise!

Origine: Wachau

Categorie: Caisă

Taguri

Retete Wachauer Marille