Aluat dospit umplut cu ciuperci de roua

Reteta culinara Aluat dospit umplut cu ciuperci de roua din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Aluat dospit umplut cu ciuperci de roua

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Aluat dospit umplut cu ciuperci de roua

 

INGREDIENTE
cca 800 g ciuperci de roua calite in ulei 2-3 linguri gris 1 pahar apa calduta 1/2 cub drojdie proaspata 2 pahare faina alba proaspat cernuta sare de Himalaya 1 lingurita zahar tos 2 linguri ulei de masline 3 linguri seminte de in 2 oua de casa seminte de susan

Ingrediente Aluat dospit umplut cu ciuperci de roua

cca 800 g ciuperci de roua calite in ulei

2-3 linguri gris

1 pahar apa calduta

1/2 cub drojdie proaspata

2 pahare faina alba proaspat cernuta

sare de Himalaya

1 lingurita zahar tos

2 linguri ulei de masline

3 linguri seminte de in

2 oua de casa

seminte de susan

Categorii