Aluat pentru ecler, choix a la creme, profiterol
Instructiuni de preparare Aluat pentru ecler, choix a la creme, profiterol
Puneti intr-o oala apa, untul, si sarea si lasati pe foc pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba, dati oala deoparte de pe foc si adaugati faina toata odata..
Amestecati repede pana cand obtinetiun aluat omogen care se desprinde de pe peretii vasului. Lasati-o sa se racoreasca, amestecand din cand in cand.
Cand este calduta, incepeti sa adaugati ouale, pe rand. Nu se adauga urmatorul ou pana cand nu s-a integrat bine in compozitie oul adaugat deja.
Continuati astfel pana terminati toate ouale si amestecati pana obtineti un aluat omogen, de consistenta unei creme groase.
Cand ati obtinut consistenta potrivita o puteti folosi pentru a prepara prajiturile.
Ingrediente Aluat pentru ecler, choix a la creme, profiterol
100 g unt;
1 praf de sare;
125 g faina;
4 oua;
250 ml apa.