Amandine
Reteta culinara Amandine din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Amandine
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Amandine
pentru prima data am facut amandine , datorita lui diana_k...multumesc ft mult pentru reteta.........numai ca fondantul meu nu s-a intarit ft tare, adevarul ca nu am avut rabdare .....si s-a imbibat un pic in blat.....a iesit de vis oricum....o aroma si un gust divin....
Ingrediente Amandine
Blat:
8 oua,
12 linguri zahar,
8 linguri faina,
3 linguri cacao
Crema:
6 oua,
6 linguri de zahar,
10g gelatina,
1 pachet de margarina unirea
100g ciocolata menaj
Sirop de zahar ars:
200g zahar,
300ml apa,
2 esente rom
Glazura de fondant:
900 g zahar,
450 ml apa,
2 linguri miere de albine
100 g cacao