Amandine

Reteta culinara Amandine din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Amandine

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Amandine

 

pentru prima data am facut amandine , datorita lui diana_k...multumesc ft mult pentru reteta.........numai ca fondantul meu nu s-a intarit ft tare, adevarul ca nu am avut rabdare .....si s-a imbibat un pic in blat.....a iesit de vis oricum....o aroma si un gust divin....

Ingrediente Amandine

Blat:

8 oua,

12 linguri zahar,

8 linguri faina,

3 linguri cacao

Crema:

6 oua,

6 linguri de zahar,

10g gelatina,

1 pachet de margarina unirea

100g ciocolata menaj

Sirop de zahar ars:

200g zahar,

300ml apa,

2 esente rom

Glazura de fondant:

900 g zahar,

450 ml apa,

2 linguri miere de albine

100 g cacao

Categorii