Amandine

Reteta culinara Amandine din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Amandine

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Amandine

 

Cea mai buna prajitura! Multumesc Timea, pentru reteta!

Ingrediente Amandine

Blat:

6 oua

170 gr zahar

3 linguri apa

3 linguri ulei

3 linguri cacao

8 linguri faina

1 lingurita praf de copt

un varf de sare

Sirop:

250-300 ml. apa

6 linguri zahar

4 linguri cappuccino clasic (sau ness)

1 sticluta esenta de rom

Crema:

250 g margarina „Rama” (puteti folosi orice tip de margarina „Rama”)

170 g zahar pudra

1 galbenus

3 linguri cacao

1 sticluta esenta de rom

Glazura

100 ml apa

100 g zahar

200 g ciocolata neagra

Pentru ornat:

3 linguri din crema

100 ml frisca lichida indulcita

Categorii