Amandine
Reteta culinara Amandine din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Amandine
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Amandine
Cea mai buna prajitura! Multumesc Timea, pentru reteta!
Ingrediente Amandine
Blat:
6 oua
170 gr zahar
3 linguri apa
3 linguri ulei
3 linguri cacao
8 linguri faina
1 lingurita praf de copt
un varf de sare
Sirop:
250-300 ml. apa
6 linguri zahar
4 linguri cappuccino clasic (sau ness)
1 sticluta esenta de rom
Crema:
250 g margarina „Rama” (puteti folosi orice tip de margarina „Rama”)
170 g zahar pudra
1 galbenus
3 linguri cacao
1 sticluta esenta de rom
Glazura
100 ml apa
100 g zahar
200 g ciocolata neagra
Pentru ornat:
3 linguri din crema
100 ml frisca lichida indulcita