Amandine cu fondant

Reteta culinara Amandine cu fondant din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Amandine cu fondant

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Amandine cu fondant

 

INGREDIENTE
Blat pufos 3 bucati: 3 x 4 oua 3 x 16 g zahar 3 x 16 g faina 3 x 3 linguri apa 3 x 1 lingura ulei 1 praf de copt 3 x 2 linguri cacao Crema: 2 pachete de unt (400 g) 300 g zahar pudra cacao dupa gust esenta rom (cateva picaturi) Fondant: 400 g zahar 200 ml apa 50 ml cafea miere (250 ml depinde de mierea folosita) 1 esenta rom 3 linguri cacao 2 linguri ulei Sirop: 300 ml apa 1 lingurita zat de cafea 3 linguri zahar 1 esenta rom

Ingrediente Amandine cu fondant

3 x 4 oua

3 x 16 g zahar

3 x 16 g faina

3 x 3 linguri apa

3 x 1 lingura ulei

1 praf de copt

3 x 2 linguri cacao

2 pachete de unt (400 g)

300 g zahar pudra

cacao dupa gust

esenta rom (cateva picaturi)

400 g zahar

200 ml apa

50 ml cafea

miere (250 ml depinde de mierea folosita)

1 esenta rom

3 linguri cacao

2 linguri ulei

300 ml apa

1 lingurita zat de cafea

3 linguri zahar

1 esenta rom

Categorii