Amandine de post
Reteta culinara Amandine de post din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Amandine de post
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Amandine de post
Dupa reteta Laviniei, cu foarte mici modificari.... Multumesc, fata draga! >:d<
Ingrediente Amandine de post
Blat:
3 cani faina alba
1 cana si jumatate de zahar
3 linguri pudra de roscove
1 plic praf de copt
2 lingurite bicarbonat de sodiu
1/4 lingurita sare
2 cani apa
1/2 cana ulei
2 lingurite otet de mere
Sirop:
150 gr. zahar tos
250 ml apa
1 sticluta esenta de rom
Crema:
500 gr. margarina Unirea
300 gr. zahar pusra
4 linguri cacao
1 fiola esenta de rom
Glazura:
200 gr. ciocolata amaruie
7-8 linguri apa rece