Amandine de post

Reteta culinara Amandine de post din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Amandine de post

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Amandine de post

 

Dupa reteta Laviniei, cu foarte mici modificari.... Multumesc, fata draga! >:d<

Ingrediente Amandine de post

Blat:

3 cani faina alba

1 cana si jumatate de zahar

3 linguri pudra de roscove

1  plic praf de copt

2 lingurite bicarbonat de sodiu

 1/4 lingurita sare

2 cani apa

1/2 cana ulei

2 lingurite otet de mere

Sirop:

150 gr. zahar tos

250 ml apa

1 sticluta esenta de rom

Crema:

500 gr. margarina Unirea

300 gr. zahar pusra

4 linguri cacao

1 fiola esenta de rom

Glazura:

200 gr. ciocolata amaruie

7-8 linguri apa rece

Categorii