Andive cu portocale, nuci si branza Roquefort
Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci Andive cu portocale, nuci si branza Roquefort
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Andive cu portocale, nuci si branza Roquefort
O leguma de sezon care ne place foarte mult. Andiva sau cicoarea de Bruxelles este deseori ocolita pentru ca are un gust amar si astringent. Dar tocmai gustul ei o face unica in lumea culinara. Imi place sa le gatesc ca belgienii- vezi aici reteta de Andive gratinate . Am inlocuit zeama de lamaie cu zeama de la o portocala de data aceasta. La sfarsit am adaugat branza Roquefort si nuci. O garnitura excelenta, nu puneti branza si aveti o reteta de post minunata. https://www.blogulluicatalina.com/2018/11/andive-sautate-cu-portocale-nuci-si.html
Ingrediente Andive cu portocale, nuci si branza Roquefort
8 andive
sucul de la o portocala
1 lingurita de zahar brun
2 catei de usturoi
30 g de unt
sare, piper
50 g de branza Roquefort (dupa dorinta)
o mana de miez de nuca